fibion-vari.png

Palvelumme

Tarjoamme parempaa työkykyä ja tuottavuutta istumis- ja aktiivisuustottumuksien optimoinnilla.

FIBION ACTIVE OFFICE PALVELU

Istumis- ja aktiivisuustottumusten muokkaaminen on helpoin ja tehokkain keino parempaan hyvinvointiin ja tuottavuuteen etätöissä koska:

 Active Office palvelumme sisältää:

Fibion Active Office palvelu sopii kaikille. Se on helppo toteuttaa ja se antaa tarkkaa tietoa terveyteen tutkimuksiin perustuen. Arkiaktiivisuuden optimoinnilla ja työn tauottamisella on suuri merkitys työn tuottavuuteen, terveyteen ja painonhallintaan. Palvelumme ei aiheuta hikoilua (jos et halua hikoilla vapaa-ajallasi) vaan se ohjaa tekemään pieniä mutta merkittäviä tekoja hyvinvointisi eteen.

Lue blogistamme asiakkaidemme kokemuksia ja tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

Näin Active office palvelu etenee

Projektin aloitus: Mittaukset ja ensimmäinen tapaaminen. Vaiheen kesto noin 2 viikkoa.

Fibion Active Office -mittauksella selvitetään istumis- ja aktiivisuuskäyttäytyminen.

Yhteisessä etävalmennustapaamisessa käydään tulokset läpi ja asetetaan yhteiset tavoitteet Fibion Activity Coachin tukemana.

Digitaalinen käyttäytymisen muutosohjelma. Vaiheen kesto 6 viikkoa.

Digitaalinen käyttäytymisen muutosprosessi informoi, motivoi ja muistuttaa. Muutosvalmennuksen sisällöt ovat osallistujien helposti saatavilla missä ja milloin tahansa. 

Yhteiset tavoitteet kannustavat testaamaan ja löytämään jokaisen työskentelytapoihin sopivia ratkaisuja yhdessä.

Seurantamittaukset ja saavutettujen hyötyjen todentaminen. Vaiheen kesto noin 2 viikkoa.

Fibion Active Office -mittaus toistetaan ohjelman lopussa vaikuttavuuden todentamiseksi. 

Yhteinen palautetapaaminen valmennusjaksosta varmistaa, että jokainen ymmärtää tehtyjen muutosten hyödyt, ja uudet tavat jäävät pysyväksi osaksi arkea.

Tulokset raportoidaan ymmärrettävästi Fibion Active Office -vaikuttavuusanalyysillä ja valmennusjakson vaikuttavuuden todentaminen sekä jatkopäätöksien tekeminen on dataan perustuen helppoa.

TILAA ILMAINEN TESTIMITTAUS

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua Fibion mittaukseen ja analyysiin. Tarkalla Fibion mittauksella opit viikossa enemmän aktiivisuustottumuksista kuin rannemittareilla kuukausissa. Tutustu tästä esimerkkiraporttiin.

Case Paytrail

paytrail.png

Toteutimme Paytrailin Jyväskylän toimipisteen työntekijöille Fibion Active Office palvelupaketin, joka sisälsi viikon kestävän mittauksen sekä henkilökohtaisen palautteen.

 ‘’Fibionin käyttö oli helppoa, laite oli huomaamaton ja mittauksen päätteeksi saimme hyviä neuvoja aktiivisuutemme parantamiseksi sekä tärkeää tietoa aktiivisuuden kehittämisen vaikutuksista”

Johannes Kumpukoski, Sales Director, Paytrail

MUUT PALVELUMME yrityksille ja yhteisöille

Luennot ja mittaukset

Asiantuntijaluennot

890 € / luento

Nykyaikaisen työn vaatimuksiin räätälöidyt luennot antavat tietoja ja taitoja parempaan tuottavuuteen, hyvinvointiin ja terveyteen.

Fibion istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysi (7 päivän mittaus)

79 € / analyysi

Seitsemän vuorokauden istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysi antaa erittäin hyvän kokonaiskuvan terveyden ja toimintakyvyn säilymisen kannalta. Helposti ymmärrettävä ja toimenpiteisiin kannustava raportti yhdessä yksilöllisen videopalautteen kanssa muuttaa tottumuksia.

favicon-96x96

Tutustu etukäteen palveluumme

Tarjoamme mielellämme kokemuksen palvelustamme etukäteen.

Kysy mahdollisuutta ilmaiseen demomittaukseen ja tunnuksia webinaariarkistoomme.

jätä tarjouspyyntö | Kysy lisää

Ota yhteyttä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenelle kaikille Fibion mittaus sopii?

Kaikki henkilöt iästä, terveydentilasta tai työnkuvasta riippumatta voivat osallistua tasavertaisesti valmennukseen ja saavat hyötyä.

Mitä mittaukseen osallistuminen vaatii?

Mittaukseen osallistuminen vaatii hyvin vähän: Mittauksen toteuttamiseksi riittää kun pitää noin kahden euron kolikon kokoista mittalaitetta mukana (esimerkiksi housujen etutaskussa) 3-7 päivän ajan.

Haluan pudotta painoa, auttaako Fibion mittaus minua tavoitteessani?

Kyllä auttaa! Tutkimuksien mukaan arkiaktiivisuus on suurin energiankulutukseen vaikuttava tekijä. Painonhallinnassa energiankulutuksen ja energian saannin tasapainon säätely on ensisijaisen tärkeää. 

Saanko mittauksesta palautteen?

Kyllä saat. Fibion mittaus sisältää monipuolisen ja kattavan raportin jonka saat sekä nteraktiivisena että kirjallisena. Tutustu esimerkki raporttiin täältä.

Voinko elää normaalia elämää mittauksen aikana?

Mittauksen aikana on tarkoitus elää ja toimia mahdollisimman normaalisti, jotta analyysi antaa todenmukaisen kuvan istumis- ja arkiaktiivisuustottumuksista.

Kuinka sama mittaus voi sopia "kaikille"?

Mittauksesta kerätyn datan analysoinnissa käytetään hyvin laajoja tausta-aineistoja. Analyysissä käytettävä algoritmi on räätälöity taustatietoihin perustuen. Fibion analyysi on tieteellisesti validoitu ja sitä käytetään maailmanlaajuisesti tutkimuksissa.