fibion-vari.png

TUTUSTU FIBION MITTAUKSEEN

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua Fibion mittaukseen täyden seitsemän päivän mittauksen muodossa. Aloita täyttämällä alla oleva lomake ja vastaa muutamaan kysymykseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenelle kaikille Fibion mittaus sopii?

Kaikki henkilöt iästä, terveydentilasta tai työnkuvasta riippumatta voivat osallistua tasavertaisesti valmennukseen ja saavat hyötyä.

Mitä mittaukseen osallistuminen vaatii?

Mittaukseen osallistuminen vaatii hyvin vähän: Mittauksen toteuttamiseksi riittää kun pitää noin kahden euron kolikon kokoista mittalaitetta mukana (esimerkiksi housujen etutaskussa) 3-7 päivän ajan.

Haluan pudotta painoa, auttaako Fibion mittaus minua tavoitteessani?

Kyllä auttaa! Tutkimuksien mukaan arkiaktiivisuus on suurin energiankulutukseen vaikuttava tekijä. Painonhallinnassa energiankulutuksen ja energian saannin tasapainon säätely on ensisijaisen tärkeää. 

Saanko mittauksesta palautteen?

Kyllä saat. Fibion mittaus sisältää monipuolisen ja kattavan raportin jonka saat sekä nteraktiivisena että kirjallisena. Tutustu esimerkki raporttiin täältä.

Voinko elää normaalia elämää mittauksen aikana?

Mittauksen aikana on tarkoitus elää ja toimia mahdollisimman normaalisti, jotta analyysi antaa todenmukaisen kuvan istumis- ja arkiaktiivisuustottumuksista.

Kuinka sama mittaus voi sopia "kaikille"?

Mittauksesta kerätyn datan analysoinnissa käytetään hyvin laajoja tausta-aineistoja. Analyysissä käytettävä algoritmi on räätälöity taustatietoihin perustuen. Fibion analyysi on tieteellisesti validoitu ja sitä käytetään maailmanlaajuisesti tutkimuksissa.